You are here
Home > News > Григор Димитров благодари на Никол Шерцингер след историческата си победа в Лондон

Григор Димитров благодари на Никол Шерцингер след историческата си победа в Лондон

След като изправи на крака цяла България с голямата си победа снощи срещу Давид Гофен в Лондон, българският топ тенисист Григор Димитров развълнува и приятелката си Никол Шерцингер с изключително мило публично изказване.

“Човекът, който не знам дали е в залата, или не, но изигра много важна роля (за победата ми), е приятелката ми Никол Шерцингер. Тя сигурно се крие някъде”, каза българинът след мача.

Изглежда Димитров е забравил, че по време на най-големия му триумф приятелката му се снима на живо по национална телевизия, написаха британските медии. Докато Григор Димитров сразяваше Гофен с резултат 7-5 4-6 6-3, Никол журираше британското издание на телевизионното шоу “X Factor”.

Това е най-големия триумф в кариерата на 26-годишния български тенисист. Той е първият дебютант, който печели финали от 1998 г. година насам.

Трудно ми е да кажа колко много се вълнувам. Последните две седмици бяха невероятни. За мен е голяма чест да играя тук” − каза Григор след финала и добави: “Тя заслужава голямо признание за тези две седмици. Беше страхотна. Тези две седмици бяха едни от най-добрите в живота ми”.

Междувременно 39-годишната Никол не остана безучастна към историческия успех на гаджето си. Певицата от “Pussycat Dolls” е прекъснала телевизионното шоу, за да обяви победата на Димитров на корта и да призове публиката в залата да поздрави българина.

Facebook Comments

Similar Articles

Top