You are here
Home > News > Деми Ловато отказва да определи сексуалността си

Деми Ловато отказва да определи сексуалността си

Деми Ловато отказа да уточни публично каква е сексуалната ù ориентация, заявявайки, че не дължи обяснение на никого.

Чрез пост в “Туитър” популярната изпълнителка упрекна журналист, който я притиска да говори по този личен за нея въпрос, намеквайки, че ще разкрие истината в предстояща документална лента.

Ноа Майкълсън, автор в изданието “Huffington Post”, пише статия, в която коментира твърденията на Деми, че текстовете на песните ù са базирани на лични преживявания, а в същото време казва, че няма допирни точки между личния и професионалния ù живот. Той недоумява защо Деми коментира свободно други проблемни аспекти от живота си (като психологическите си проблеми), а отказва да говори за сексуалността си.

“Очаквано и грубо. Гледай документалния ми филм и се успокой”, отговоря Деми в социалната мрежа.

25-годишната звезда е страдала от депресия, хранително разстройство, самонаранявала се е и е търпяла жестоки обиди от околните. През 2010 г. влиза за първи път в клиника, за да се лекува. Тогава е на 18 г. По-късно споделя, че е била диагностицирана с булимия и биполярно разстройство, както и че е използвала кокаин по няколко пъти на ден.

Най-дългогодишната връзка на Деми е с колегата й Уилмър Валдерама, с когото имат значителна разлика в годините. Отношенията им започнаха през 2010 г. и приключиха окончателно по-рано през 2017 г.

Facebook Comments

Similar Articles

Top