You are here
Home > News > Джеси Джей пусна ново видео

Джеси Джей пусна ново видео

Джеси Джей се завърна на музикалния небосклон след дълга пауза.

Последните й официални клипове бяха отпреди две години, но тя се появи отново преди месец.

Тогава беше качено лирик видеото към пилотния й сингъл „Real Deal”.

Той и новата песен „Think About That” са част от предстоящия четвърти албум на звездата – „R.O.S.E”.

Предишните й студийни албуми са Who You Are (2011), Alive (2013) и Sweet Talker (2014).

Великобританката залага на по-баладично и меланхолично звучене в „Think About That”, а клипът е заснет в гамата на черното, бялото и сивото. Енергията на песента е типична за стила на Джеси, а тя не се притеснява да провокира с по-нестандартни кадри. Гъбовидна прическа, огромен наморник, дим, тъмна улица и зловеща стая – това са само част от елементите на новото видео, пуснато преди броени часове в официалния й канал в Youtube.

Гласовитата изпълнителка обяви на сайта си и официални дати за предстоящо турне. То ще обхване няколко страни от Европа и Сащ. За 20 дни ще бъдат обиколени 11 града, където тя ще представи новите си парчета.

„Think About That” излиза само два дни след анонсирането на албума й в Инстаграм. Чрез серия от емоционални видеа, тя подготви своите фенове за предстоящото.

Зад всяка буква от R.O.S.E. се крие заглавие на песен. А именно – R зa Realizations, O за Obsessions, S за Sex и Е за Empowerment.

Въпреки спекулациите за приключилата кариера на Джеси Джей, сега феновете могат да са спокойни, че фалшивият край е повод за едно ново начало.

Facebook Comments

Similar Articles

Top