You are here
Home > News > Джъстин Тимбърлейк ще бъде звездата на полувремето на “Супербоул”

Джъстин Тимбърлейк ще бъде звездата на полувремето на “Супербоул”

Джъстин Тимърлейк ще бъде звездата на шоуто в полувремето на “Супербоул” догодина. Грандиозното ежегодно събитие, което традиционно се гледа от милиони американци, ще се състои на “U.S. Bank Stadium” в Минесота, САЩ на 04.02.2018 г.

Предстоящото шоу в Минесота ще бъде третото участие на изпълнителя на сцената на “Супербоул”, което е безпрецедентен рекорд за събитието. То е известно с това, че винаги е съпроводено от бляскава шоу програма с участието на най-големите звезди отвъд Океана, а цените на телевизионните реклами, излъчвани по време на прякото предаване се вдигат няколко пъти.

Тимбърлейк е носител на множество отличия, сред които и десет награди “Грами”. Роден в Мемфис, щата Тенеси, той печели световна слава и признание с дебютния си солов албум “Justified”. Тази година беше номиниран за “Оскар” за най-добра песен от филм с последния си хит сингъл “Can’t stop the feeling!” от филма “Тролчетата”. Това е десетата му номинация за наградата на Филмовата aкадемия.

Тимбърлейк играе в различни филми, сред които “Алфа дог”, “Социална мрежа”, “Дилъри на време” и други. Той печели четири награди “Еми” за участието си в тв шоуто “Saturday Night Live”. Джъстин е звездата и в предстоящия филм “Wonder wheel”, който ще излезе по-късно тази година по кината.

Facebook Comments

Similar Articles

Top