You are here
Home > News > Cinema > Дуейн Джонсън-Скалата проговори за борбата с депресията

Дуейн Джонсън-Скалата проговори за борбата с депресията

Когато някой споменава Дуейн Джонсън-Скалата, мнозинството от хората незабавно ще помислят за неговата кариера в борбата или филмовата индустрия. Превръщайки се в една от най-влиятелните личности на Холивуд, той е човек, който се гмурва в големите пари и слава и за когото мнозина биха предположили, че пътят му е бил лесен. Разбира се, ако се разровите малко по-надълбоко, това изобщо не е така.

И сега Джонсън се надява да насърчи хората да бъдат открити, когато става дума за психичното им здраве. Всъщност той никога не се е страхувал да говори за трудното си минало. През тази седмица обаче актьорът за пореден път сподели, че е водил битка с депресията и че едва 15-годишен е видял собствената си майка да прави опит за самоубийство.

Говорейки пред “Express”, Скалата разкри: “Борбата и болката са реални, бях опустошен и депресиран. Стигнах до момент, в който не исках да правя нищо, нито да ходя накъде, непрекъснато плачех“.

Той каза още, че е предотвратил опита за самоубийство на майка си, като добави: “И двамата се излекувахме и затова трябва да правя всичко възможно, за да помогнем на други хора в беда и да им напомня, че не са сами”.

Скалата благодари на феновете си и заяви, че ще разруши стигмата, която все още виси над психичното здраве – особено когато става дума за мъжете, които говорят за чувствата си.

По последни данни във Великобритания самоубийството е основната причина за смъртта на мъже на възраст под 45 години. Така че откровенията на една толкова голяма звезда със сигурност може да бъде нещо добро.

Facebook Comments

Similar Articles

Top