You are here
Home > News > Най-секси мацките през 90-те

Най-секси мацките през 90-те

Ех, 90-те, ах, 90-те! Не сме сигурни, че искаме да се върнете, но си въздишаме по вас. Тогава носехме смешни дрехи, но ни беше забавно. Основната причина за хубавите спомени са секси мацките от онова десетилетие. Гледахме ги по телевизията и мечтаехме да сме близо до тях, да ги прегръщаме и да танцуваме на някое парче на Vanilla Ice. Ето ги и тях – най-сексапилните мацки на 90-те години.

Триш Стратъс
През 90-те кечът беше сууупер якото нещо. А и не беше такава вдетинена боза като сегашната продукция. Имаше насилие, но на моменти имаше и много секси епизоди. Като например Триш Стратъс. Тя е бивш фитнес модел от Канада, а към WWE се присъединява в края на 90-те години.

Кери Ръсел
Тя не е от най-прочутите, но определено е от най-симпатичните мацки. Вероятно я познавате от сериала “Фелисити”. Ако сте я гледали там, няма как да я забравите. Ако не сте – вие губите.

Памела Андерсън
Къде без нея?! Тя едва ли не притежаваше 90-те години. Основната ѝ заслуга бе, че се “разхождаше” по мъжките списания само по усмивка. Едновременно с това обаче сексапилът ѝ направо пращеше в “Спасители на плажа”, където тичаше ли, тичаше с онзи митичен буй.

Джени Макарти
2013 г. беше страхотна за Джени – водеше собствено предаване по VH1, но и обяви участието си и в “The Host”. В момента кариерата ѝ се развива наистина страхотно, но всичко започна именно през 90-те години. През 1993 г. Playboy я обяви за плеймейтка на годината и оттогава Джени просто изгря. От 1995 до 1997 г. я гледахме като водеща на предаването Singled Out по MTV. Отличителното при нея обаче е необичайното държане, правене на специфични гримаси и… е, да, страхотно тяло.

Дженифър Анистън
Въпреки че все още изглежда великолепно, не бива да забравяме, че най-добрата форма на Дженифър Анистън бешеq когато се снимаше в “Приятели”. Сериалът стана популярен у нас и всички мигом се влюбихме в нея, дори да не си признавахме. Неслучайно тогава я “загради” Брад Пит.

Източник: div.bg

Facebook Comments

Similar Articles

Top