You are here
Home > News > Нова песен и клип от Fifth Harmony

Нова песен и клип от Fifth Harmony

Fifth Harmony пуснаха нова песен и видео към нея.

Клипът на „Deliver” излезе буквално две седмици след последния им проект и десет дни след пърформанса им на Видео музикалните награди на MTV.

Видеото отчасти припомня визията на клипа към баладата им „Write Оn Мe”, а различното е в по-дискотечното звучене и състава на формацията.

Али Брук, Нормани Кордей, Дайна Джейн и Лорън Хореги останаха четири, след напускането на Камила Кабело.

20-годишната кубинска американка се отдели от групата и стартира самостоятелна кариера в края на миналата година. Оттогава четирите млади и амбициозни момичета започнаха да работят върху новия си албум и да полагат усилия за запазването на групата. Дори споделиха пред медиите, че са преминали специална терапия за екипност и взаимно доверие. Сега третият им албум е вече факт и иронията се крие в името му – Fifth Harmony. Макар и да има промени, името на групата си остава и дори озаглавява завръщането им в шоубизнеса след краткия трус и пауза.

Предишните два студийни албума на Fifth Harmony са 7/27 и Reflection. В предходните седмици групата пусна официалните клипове на още три песни – “Down”, “Angel” и “He Like That”.

Facebook Comments

Similar Articles

Top