You are here
Home > News > Сам Смит издава втори студиен албум − “The Thrill of It All”

Сам Смит издава втори студиен албум − “The Thrill of It All”

Британската звезда Сам Смит издава втори студиен албум, озаглавен “The Thrill of It All”. Денят на световната премиера е 10 ноември 2017 г.

Пилотният сингъл от албума “Too Good At Goodbyes” вече се изкaчи до #1 в класацията “Global Spotify” и в класациите на “iTunes” във Великобритания и САЩ, а освен това дебютира на челна позиция в официалната класация на Великобритания. Това е шестият #1 сингъл на изпълнителя. Официалното видео към парчето излезе в средата на септември и вече е гледано над 71 млн. пъти в канала на Сам във “Vevo”.

През ноември изпълнителят ще вземе участие в ексклузивно 60-минутно шоу в “BBC studios”, което ще се излъчва по цял свят. Шоуто ще бъде пред публика и ще включва изпълнения на песни, които той не е представял никога преди в телевизионен ефир.

Три години след дебютния си албум “In The Lonely Hour” (2014) Сам Смит е един от най-успешните изпълнители в световен мащаб с над 12 млн. продадени копия на албума и редица отличия, сред които “Academy Award”, “Златен глобус”, 3 награди “Brit” и 4 награди “Грами”.

Успешният музикант има връзка с друга млада звезда – Брандън Флин от тийн сериала “13 причини защо” − и двамата очевидно нямат никакви намерения да крият връзката си.

Facebook Comments

Similar Articles

Top