You are here
Home > News > Music > “Foreigner” със силно присъствие на наградите “Оскар”

“Foreigner” със силно присъствие на наградите “Оскар”

Любимата рок банда на няколко поколения българи “Foreigner” има силно присъствие сред номинациите за най-престижните филмови награди “Оскар”.

Дни след обявяването на номинираните стана ясно, че емблематичната им песен “Feels Like the First Time” звучи в едно от отличените заглавия – “Аз, Тоня”. Лентата ще се бори за “Оскар” за най-добра актриса в главна женска роля, най-добра актриса в поддържаща женска роля, както и в категорията за монтаж.

Това не е единственото парче на рокаджиите, което озвучава номинираните ленти. Хитът им “I Want to Know What Love Is” звучи в лентата “Бодигард на убиеца” с участието на Самюъл Джаксън и Райън Рейнълдс, в комедията “Палави мамчета” с Мила Кунис, както и в “Рок завинаги”.

В спечелилия одобрението на милиони фенове по света сериал “Stranger Things” пък можем да чуем “Waiting for a Girl like You”. В анимационните ленти “Семейство Симпсън” и “Семейният тип” звучи друго любимо парче на групата − “Hot Blooded”.

Припомняме, че рок легендите ще гостуват у нас през май. Концертът им в Русе ще се състои на 8 май, а в София – на 9 май 2018 година.

Facebook Comments

Similar Articles

Top